După cum știm cu toții, anul 2020 a adus cu sine transformări la nivel de comunicare și interacțiune. Având în vedere că evenimentele la care participam au fost anulate, ne-am dorit să îmbunătățim relația cu partenerii noștri tradiționali și cu cei cu care începem să colaborăm.
De aceea, lansarea site-ului de față, www.alwo.ro, a venit ca o consecință firească a prezenței noastre și în zona digitală. Din luna martie 2021, ne dorim ca soluțiile noastre complete de exhaustare să fie mult mai accesibile.

Am dorit să punem accent pe serviciile ALWO, cele de consultanță, proiectare, instalare și instruire, pentru a veni în întâmpinarea partenerilor noștri, din industriile pentru care producem instalații de exhaustare.

Cea mai importantă industrie deservită de noi este, cu siguranță, INDUSTRIA AUTOMOTIVE, unde România se situează pe locul 10 în Uniunea Europeană la crearea și vânzarea automobilelor, cu experiență de peste 80 de ani în domeniu, numărându-se în prezent printre cele mai importante centre din Europa, conform unui articol de pe businesslease.ro, din august 2020.

Cu toate acestea, importante fabrici din România din industria lemnului, industria metalurgică sau cea alimentară, au ales soluțiile de exhaustare ALWO. Pe lângă acestea, ALWO a creat instalații pentru companii din următoarele industrii: reciclării, chimică & farmaceutică, textilă, navală și, nu în ultimul rând, din agricultură.

Produsele ALWO sunt structurate pe tipul industriei, cuprinzând o gamă largă de echipamente de captare și filtrare aer contaminat, pregătire și finisaj suprafețe, ventilație industrială, stocare material, transport & manipulare, componente și consumabile de exhaustare, tubulatură și piese speciale, precum și soluții de recuperare energetică a deșeurilor.

Există, desigur, și o categorie dedicată proiectelor noastre, care conține o parte din portofoliul realizat de ALWO de-a lungul timpului.

Pentru detalii legate de produsele sau serviciile noastre, puteți folosi formularul de contact sau ne puteți trimite un e-mail pe adresa comercial@alwo.ro.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare activitatea și să fiți la curent cu noutățile din domeniul exhaustării și pe Linkedin sau Facebook.

Oriunde ați fi, rămaneți aproape de noi, păstrând aerul curat și alegând soluții optime împotriva poluării industriale!

ALWO THERM este un producător român inovator și unul dintre cei importanți producători de echipamente profesionale și tehnologii de filtrare a aerului poluat din mediul industrial, echipamente și instalații pentru zona de finisaj suprafețe, soluții de transport pneumatic și mecanic, sisteme de ventilație și climatizare mediu industrial.

Lider de peste 20 ani în România, deservind 10 sectoare industriale importante, Alwo Therm produce echipamente industriale de filtrare, eficiente din punct de vedere tehnic, dar și funcționale. Echipamentele sunt proiectate la standarde europene de către propria echipă de ingineri, cu vastă expertiză în domeniu.

Misiunea principală a ALWO este de a proteja mediul înconjurător și resursele umane, prin diminuarea poluării industriale. În centrul politicii sale comerciale se află relația OM-NATURĂ, dar și eficientizarea proceselor de producție din fabricile românești.