La ALWO, suntem transparenți în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Facebook și LinkedIN, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

O parte a misiunii ALWO este comunicarea cât mai clară cu clienții și înțelegerea acestora cu exactitate, pentru a putea oferi soluții de exhaustare și filtrare a aerului adaptate nevoilor fiecăruia, oricât de specifice ar fi. Astfel, echipamentele achiziționate vor da randament la nivelul așteptărilor, pentru cât mai mult timp.

Proximitatea este un factor principal în orice alegere, în special când vine vorba de echipamente cu gabarit ridicat. Datorită faptului că fabrica ALWO se află pe teritoriul României, iar inginerii noștri sunt români la rândul lor, este mai ușor ca un consultant să viziteze locația în care vor fi utilizate echipamentele, pentru a se asigura că totul va fi plănuit în cel mai mic detaliu.

Trecem printr-un proces amplu cu fiecare client și proiectele acestuia, proces care începe cu o conversație, urmată de o vizită la locație, continuă cu proiectarea și realizarea echipamentelor, și se termină cu livrarea și montajul. Fiecare pas este important, de aceea am stabilit 5 etape de desfășurare pentru a ne ușura munca, dar și pentru a face lucrurile cât mai clare pentru toți cei implicați. Etapele sunt reprezentate de serviciile pe care le oferim:

  1. Consultanță
  2. Proiectare
  3. Fabricare
  4. Livrare și Montaj
  5. Punere în funcțiune și instructaj

 

În orice etapă v-ați afla, interacțiunea cu personalul ALWO este simplă și directă. Vă încurajăm să utilizați formularul de contact de pe site, pentru a iniția o conversație cu un specialist în domeniu. Veți găsi astfel răspuns la orice întrebare legată de produsele și serviciile noastre, sau de industriile deservite.

Ne-am asigurat, de-a lungul timpului, că oamenii care ne reprezintă sunt cei mai buni din domeniu. După primul contact, veți ține legătura cu departamentele de proiectare, producție, livrare și montaj, prin intermediul inginerilor proiectanți ALWO. Aceștia se asigură nu numai că oferă randări 3D digitale, dar și că informațiile ajung exact așa cum trebuie la personalul nostru, dar și al dumneavoastră, la momentul potrivit, pentru ca tot procesul să fie unul cât mai transparent.

În tot ce facem, ne bazăm pe cunoaștere, planificare și experiență de peste 20 de ani. De aceea putem spune că oferim garanția calității, indiferent de produsele sau serviciile de care aveți nevoie. Și nu doar o spunem, ci o putem dovedi cu sutele de clienți mulțumiți și cu portofoliul de proiecte finalizate. O parte dintre acestea le găsiți și la noi pe site, în secțiunea Proiecte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *