Una dintre ariile în care ALWO se implică din ce în ce mai mult este recuperarea energetică a deșeurilor. Profesionalismul inginerilor ALWO a condus întreaga companie către dezvoltarea unei divizii de echipamente verzi care pun în centru conceptul Om – Natură, iar preocuparea în ce privește recuperarea energetică a deșeurilor a venit natural, ALWO fiind o companie orientată spre protejarea mediului și a oamenilor.

Soluții optime complete

Specialiștii ALWO au competența necesară pentru a oferi clienților soluții optime, de la consultanță, până la montaj și punere în funcțiune. Filosofia companiei este despre dezvoltarea de noi soluții și îmbunătățirea echipamentelor pe care le produce, astfel încât clienții să beneficieze de cele mai bune servicii și produse.

ALWO deservește numeroase industrii cu soluții complete de exhaustare și tehnologii de filtrare, domenii în care este lider pe peste 20 de ani.

În mediile industriale, deșeurile rezultate în urma proceselor de producție necesită atenție și resposabilitate. Cu echipamentele potrivite, deșeurile pot fi transformate în resurse, astfel încât problemele de mediu să fie diminuate.

Produse performante pentru recuperarea energetică a deșeurilor în mediul industrial

Deșeurile industriale pot fi transformate în resurse energetice valoroase. Schimbările climatice, poluarea și afectarea ecosistemelor cauzate de deșeuri vor fi date uitării, odată cu adoptarea unei mentalități colective de protejare a mediului. Implementarea echipamentelor pentru recuperarea energetică a deșeurilor în mediul industrial este o necesitate, iar ALWO vine în întâmpinarea ei cu cele mai eficiente și performante produse.

Uscătorul rotativ pentru rumeguș și biomasă

Uscătorul rotativ pentru rumeguș și biomasă este recomandat pentru uscarea deşeurilor după producţie – în fabrici de cherestea, în distileriile industriale, în atelierele de prelucrare a fructelor si legumelor, pentru uscarea a diferite tipuri de furaje.

Datorită funcţionării cu nivel ridicat şi universal al uscătorului cu tambur, precum şi datorită creşterii cererii de combustibil ecologic și curat, este un uscător unic destinat pentru uscarea rumeguşului verde industrial, deşeurilor de biomasă, uscarea ducând la posibilitatea producerii de peleți sau brichete, combustibil alternativ reînnoit ecologic.

Sortator mecanic

Sita cu vibrație din cadrul sortatorului mecanic se bazează pe una sau mai multe site, acționate de un sistem cu excentric care propulsează materialul cu dimensiuni mai mari decât ale găurilor sitei spre înainte, iar materialul cu dimensiuni mici cade prin găurile sitei.

În funcție de aplicație, suprafața sitelor este proiectată cu diverse perforații. Posibilitățile de utilizare ale sitei cu vibrație sunt foarte versatile, iar integrarea rapidă în diferitele configurații mai mari sau mai mici ale instalației este de asemenea un avantaj important.

Tocătoarele și rafinatoarele Miller Italia

Tocătoarele și rafinatoarele Miller Italia deservesc industria lemnului. Ne-am dorit să colaborăm cu prestigiosul producător italian în scopul de a furniza cu ușurință acest tip de echipamente în România.

 

Mașinile de brichetat hidraulice

Produse de asemenea în Italia, mașinile de brichetat hidraulice Prodeco sunt de înaltă performanță, având componente executate de producători de prestigiu. Tuburi flexibile, articulații, electrovalve și bloc hidraulic PARKER, pompe din fontă CASAPPA de înaltă performanță de durabilitate considerabilă, componente hidraulice OMT, motoare SIEMENS și NERI MOTORI, motoare SITI, un panou electric cu clasă de protecție IP 66, afișaj PLC și SIEMENS de control, componente electrice SIEMENS, invertor ABB și ulei hidraulic PETRONAS.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *