Mediul industrial din România este într-o permanentă dezvoltare, iar relațiile noastre cu partenerii au presupus întotdeauna soluții optime, personalizate.

Echipa noastră de specialiști aplică mereu cele mai noi tehnologii. Crearea și proiectarea la ALWO sunt despre industria viitorului, pentru că noi suntem mereu cu un pas înainte.

De peste 20 de ani producem echipamente pentru numeroase industrii și oferim consultanță și soluții complete pentru un aer curat, atât în spațiul de lucru din mediul industrial, cât și pentru oameni și natura care ne înconjoară.

Cu un capital 100% românesc, ALWO este lider și cel mai mare producător din țară pentru această divizie de echipamente.

Suntem frecvent invitați la evenimente de profil și onorăm cu plăcere fiecare întălnire pentru că ne place să fim în mijlocul celor pentru care lucrăm și al celor care ne inspiră să inovăm.

Inspirația, dar și experiența, sunt ceea ce ne ajută să aducem pe piață unele dintre cele mai performante echipamente.

Filtre cu cartușe cu carbon activ

Filtrele Karbon Alwo rețin pulberile și sunt foarte apreciate pentru fiabilitatea lor. Cartușele filtrante au în componență carbon activ care are proprietatea de a reține compușii organici volatili. Acest tip de filtre este utilizat pentru debite mici de aer contaminat și anume echipamente individuale care nu necesită filtrarea unui debit de aer mai mare de 15.000 mc/h/.

Când vorbim despre debite mari de aer, vorbim despre Filtrele Karb Alwo. Acestea au în componență paturi de carbon activ care oferă posibilitatea filtrării unor debite mari și foarte mari de aer contaminat. Utilizatorul are posibilitatea să înlocuiască rapid și eficient cantitățile mari de cărbune activ folosind saci de tip big-bag. Debitele de aer preluate de filtrele Karb sunt cuprinse între 15.000 și 60.000 mc/h.

Scrubere

Scruberele sau hidrofiltrele sunt echipamente speciale care funcționează pe un principiu simplu, și anume pulverizarea de lichid în fluxul de aer care conține impurități. Echipamentele sunt deosebit de eficiente și pot vehicula debite de la 2.500 până la 50.000 m3/h. În timpul interacțiunii dintre lichid și gaz se produce capturarea particulelor solide din gaz. Acele particule se depun în rezervorul de apă, iar apa se filtrează și este reciclată în scruber. În a doua etapă, fluxul de aer care mai conține particule cu dimensiuni grosiere trece printr-un filtru mecanic de unde aerul curat părăsește scruberul.

Consultanții noștri vă pot ghida să identificați echipamentul de care aveți nevoie pentru un proces îmbunătățit de producție.

Transportoare elicoidale/șnecuri

Șnecurile sunt cele mai întâlnite echipamente de transport al materialelor vrac și au o gamă foarte extinsă de aplicații. Șnecurile pe care le fabricăm sunt personalizate în funcție de activitatea pe care o desfășoară fiecare client și de materialul în utilizare. Echipamentele pot transporta material uscat sau umed, de diferite granulații și durități. Inginerii noștri proiectează transportoare din inox sau oțel, în funcție de solicitarea aplicației. Spira din interiorul șnecurilor se confecționează la rândul ei din diferite tipuri de materiale și este cu sau fară ax. Construcția carcasei pate fi deschisă sau semicilindrică, cu capace sau tubulară. Șnecurile sunt echipamente necesare în numeroase ramuri industriale, iar ALWO oferă unele personalizate, fiabile, care nu necesită o întreținere costisitoare sau dificilă.

Alwo, alături de dumneavoastră

Soluțiile de exhaustare ALWO sunt soluții complete ce pot fi proiectate și instalate în companii care activează în industria automotive, industria lemnului, metalurgică, alimentară, farmaceutică și multe altele. Vă putem oferi servicii de consultanță, proiectare, fabricare, cât și livrare, montaj, punere în funcțiune și instructaj. Suntem alături de dumneavoastră și afacerea pe care o conduceți!

Ne place transparența în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *