Despre noi

ALWO THERM este unul dintre cei importanti producatori de echipamente profesionale si tehnologii de filtrare a aerului poluat din mediul industrial, echipamente si instalatii pentru zona de finisaj suprafete, solutii de transport pneumatic si mecanic, sisteme de ventilatie si climatizare mediu industrial.

De 20 ani, echipa de ingineri si proiectanti ALWO ofera consultanta, proiectare, instalare si instruire, implementand solutii optime si eficiente, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al usurintei in exploatare.

Profesionalismul inginerilor ALWO a condus intreaga companie catre dezvoltarea unei divizii de echipamente verzi care pun in centru conceptul Om – Natura.

Solutiile de exhaustare ALWO sunt solutii complete ce pot fi proiectate si instalate in companii care activeaza in industria automotive, industria lemnului, metalurgica, alimentara, farmaceutica si multe altele.

Misiunea principala este ca echipamentele ALWO sa protejeze oamenii si mediul inconjurator de poluantii rezultati din activitatile industriale de productie, cu beneficii majore in eficientizarea proceselor din fabricile in care sunt montate.