SERVICII

Suntem aici pentru tine și afacerea ta!

Consultanta nu are nimic de a face cu a crede. Consultanta este bazata pe cunoastere, planificare si experienta. Problemele pe care le intampini, si intrebarile pe care le ai, pot gasi solutii si raspunsuri contactand consultantii nostri. Experienta vasta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa identificam ce este important pentru tine formandu-ti rapid o idee de asambu asupra situatiei pe care ne-o prezinti.

Afla ca nu suntem singuri! Suntem asistati in permanenta de programe CAD/CAM moderne (SOLIDWORKS, AUTOCAD, CAM SOFTWARE etc), ce ne dau posibilitatea de a simula virtual toate situatiile reale posibile, oferind doar solutii care functioneaza. ALWO cauta dezvoltarea de noi solutii si imbunatatirea echipamentelor pe care le produce, iar multumita clientilor si colaboratorilor acumuleaza “Know-How” din orice situatie intampinata.

Specialisti in domeniu , colectivul ALWO ofera tuturor partenerilor sai servicii de consultanta in domeniul purificarii aerului din domeniul industrial . In acest sens , veti primi informatii competente care sa va ajute in luarea unor decizii privind :

  • Imbunatatiri ale instalatiilor din dotare

  • Modernizari ale instalatiilor existente

  • Completari ale instalatiilor actuale

  • Consultanta in alegerea echipamentelor precum si amplasarea acestora

Inginerii proiectanti ALWO asigura permanent cea mai buna legatura cu beneficiarii , oferind permanent atat o proiectare si un design la cel mai inalt nivel al echipamentelor standard precum si echipamente si instalatii personalizate, care sa raspunda maxim nevoilor clientului.

Legatura continua atat cu beneficiarii cat si cu colegii din departamentele executie/productie cat si c cei de la Montaje / Puneri in functiune conduc la o permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor , aducand echipamentul oferit clientului la un nivel care sa raspunda perfect din punct de vedere al functionarii cat si din punct de vedere al usurintei in intretinerii a acestuia.

Dimensionarea echipamentelor , amplasarea acestora , traseele de tubulatura si utilitati – fac din munca proiectantilor ALWO un beneficiu major oferit clientilor , de cele mai multe ori gratuit .

Fabricarea echipamentelor ALWO se realizeaza in spatii de productie moderne , cu o dotare constand in echipamente cu comanda numerica ce asigura o perfecta executie a reperelor livrate de catre colegii proiectanti . Materiile prime si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , certificata de experienta unor parteneri consacrati pe piata vest europeana.

Un management al calitatii ce are la baza certificarea ISO 9001:2015/ ISO 9001:2015; 14001:2015/ ISO 14001:2015 si 45001:2018/ ISO 45001:2018 fac ca toate echipamentele livrate de ALWO sa corespunda unor produse de top , conforme cu toate cerintele in materie ale Uniunii Europene .

Departamentul expeditii se asigura permanent de o livrare completa si in conditii de calitate , asigurand toata documentatia ce insoteste echipamentele , conform cerintelor legale in materie.

Compania noastra ofera clientilor sai avantajul unor instalatii la cheie , tehnicienii specializati in montaj si punere in functiune oferind clientilor tot suportul tehnic necesar punerii in opera a echipamentelor si instalatiilor ALWO .

Echipamentele singulare, de o complexitate mai mica si care permit montajul de catre beneficiar , sunt livrate impreuna cu documentatie completa si scheme de montaj ce permit montajul un montaj facil .