SERVICII

Suntem aici pentru tine și afacerea ta!

Consultanta nu are nimic de a face cu a crede. Consultanta este bazata pe cunoastere, planificare si experienta. Problemele pe care le intampini, si intrebarile pe care le ai, pot gasi solutii si raspunsuri contactand consultantii nostri. Experienta vasta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa identificam ce este important pentru tine formandu-ti rapid o idee de asambu asupra situatiei pe care ne-o prezinti.

Afla ca nu suntem singuri! Suntem asistati in permanenta de programe CAD/CAM moderne (SOLIDWORKS, AUTOCAD, CAM SOFTWARE etc), ce ne dau posibilitatea de a simula virtual toate situatiile reale posibile, oferind doar solutii care functioneaza. ALWO cauta dezvoltarea de noi solutii si imbunatatirea echipamentelor pe care le produce, iar multumita clientilor si colaboratorilor acumuleaza “Know-How” din orice situatie intampinata.

Specialisti in domeniu , colectivul ALWO ofera tuturor partenerilor sai servicii de consultanta in domeniul purificarii aerului din domeniul industrial . In acest sens , veti primi informatii competente care sa va ajute in luarea unor decizii privind :

  • Imbunatatiri ale instalatiilor din dotare

  • Modernizari ale instalatiilor existente

  • Completari ale instalatiilor actuale

  • Consultanta in alegerea echipamentelor precum si amplasarea acestora

Inginerii proiectanti ALWO asigura permanent cea mai buna legatura cu beneficiarii , oferind permanent atat o proiectare si un design la cel mai inalt nivel al echipamentelor standard precum si echipamente si instalatii personalizate, care sa raspunda maxim nevoilor clientului.

Legatura continua atat cu beneficiarii cat si cu colegii din departamentele executie/productie cat si c cei de la Montaje / Puneri in functiune conduc la o permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor , aducand echipamentul oferit clientului la un nivel care sa raspunda perfect din punct de vedere al functionarii cat si din punct de vedere al usurintei in intretinerii a acestuia.

Dimensionarea echipamentelor , amplasarea acestora , traseele de tubulatura si utilitati – fac din munca proiectantilor ALWO un beneficiu major oferit clientilor , de cele mai multe ori gratuit .

Fabricarea echipamentelor ALWO se realizeaza in spatii de productie moderne , cu o dotare constand in echipamente cu comanda numerica ce asigura o perfecta executie a reperelor livrate de catre colegii proiectanti . Materiile prime si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate , certificata de experienta unor parteneri consacrati pe piata vest europeana.

Un management al calitatii ce are la baza certificarea ISO 9001:2015/ ISO 9001:2015; 14001:2015/ ISO 14001:2015 si 45001:2018/ ISO 45001:2018 fac ca toate echipamentele livrate de ALWO sa corespunda unor produse de top , conforme cu toate cerintele in materie ale Uniunii Europene .

Departamentul expeditii se asigura permanent de o livrare completa si in conditii de calitate , asigurand toata documentatia ce insoteste echipamentele , conform cerintelor legale in materie.

Compania noastra ofera clientilor sai avantajul unor instalatii la cheie , tehnicienii specializati in montaj si punere in functiune oferind clientilor tot suportul tehnic necesar punerii in opera a echipamentelor si instalatiilor ALWO .

Echipamentele singulare, de o complexitate mai mica si care permit montajul de catre beneficiar , sunt livrate impreuna cu documentatie completa si scheme de montaj ce permit montajul un montaj facil .

Având aproape 20 de ani de experiență în prelucrarea tablei, a venit momentul să vă prezentăm toate serviciile pe care le oferim. Am lansat noul website dedicat serviciilor complementare ALWO, www.prelucrare-tabla.ro, de unde puteți să aflați toate informațiile necesare și să găsiți inspirație pentru viitoarele proiecte!

Când vine vorba despre prelucrarea unui material dur, precum tabla, este nevoie de echipamente de ultimă generație și oameni bine instruiți pentru a eficientiza toate procesele și a obține un rezultat conform așteptărilor clienților. La ALWO avem tot ce ne trebuie pentru a oferi servicii de prelucrare a tablei precum: debitare laser, îndoire Abkant, sudură, vopsire în câmp electrostatic, proiectare Autocad și SolidWorks și producție de panouri decorative.

Debitare laser

Cea mai performantă metodă de a decupa profile și forme geometrice în tablă de oțel, aluminiu sau inox este posibilă cu ajutorul echipamentelor Bystronic BySmart Fiber 3015 și Bystar 4020 3.5 kw. Deși putem debita laser tablă până la formatul standard de 4000 x 2000 mm, grosimea maximă a tablei diferă în funcție de materialul din care este compusă, de la oțel (20 mm), la oțel-inox (10 mm) sau aluminiu (8 mm).

Îndoire Abkant

Pentru acest proces folosim utilajele Bystronic 170 Tf x 3000 mm, Trumpf 170 Tf x 4000 mm și Yawi 300 Tf x 4000 mm. Putem realiza îndoiri la aproape orice cote, datorită diverselor matrițe și cuțite. Viteza de procesare a materialelor este ridicată, lucru care ne permite să avem flux constant și să realizăm cele mai specifice cerințe.

Sudură

Personalul nostru este pregătit pentru orice provocare, iar cu ajutorul unui robot Motoman EH80 realizăm lucrări de precizie la viteză sporită. Sudăm TIG/WIG și MIG/MAG, așadar satisfacem majoritatea nevoilor clienților. Toate proiectele noastre sunt supravegheate de către un coordonator calificat și garantăm 100% calitatea proceselor de sudare.

Panouri decorative

Indiferent dacă aveți deja o idee sau aveți nevoie de inspirație, vă putem ajuta oricând cu panouri decorative pentru grădină sau pentru placarea balcoanelor și a scărilor. Pe http://www.prelucrare-tabla.ro găsiți o mică parte dintre modelele disponibile în biblioteca noastră, dar și toate detaliile legate de modurile în care ne puteți contacta când aveți nevoie de informații suplimentare. Datorită experienței noastre, a echipamentelor ultraperformante și a personalului calificat, obținerea design-urilor personalizate ne este la îndemână.

Vopsire cu pulbere în câmp electrostatic

Particulele uscate de vopsea sunt aplicate cu ajutorul unui câmp electrostatic fără a utiliza materiale chimice periculoase. După aplicarea pulberii, piesele sunt introduse în cuptor, la temperaturi de 180-200°C, pentru a fi polimerizate. Dimensiunile cuptorului ALWO sunt 3000 x 7000 x 2500mm (l x L x h), așa că putem spune că opțiunile nu sunt deloc limitate.

Proiectare Autocad & SolidWorks

Utilizăm Autocad și SolidWorks pentru a simplifica fluxurile de proiectare și documentare. Astfel, aveți garanția că proiectele noastre sunt realizate de profesioniști, sunt optimizate și totodată creative.

Vă așteptăm oricând pe www.prelucrare-tabla.ro! Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să ne transmiteți ideile dumneavoastră, scrieți-ne pe adresa de e-mail comercial@alwo.ro sau sunați-ne la 0756 137 333.