În mediul industrial, certificările ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018 sunt esențiale pentru o companie care dorește să fie competitivă și să se dezvolte în mod sustenabil.

Pentru ALWO, acestea nu sunt doar standarde internaționale pentru sistemele de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale, ci sunt principii ce stau la baza misiunii noastre.

 

 

Certificarea ISO 9001:2015 reprezintă un standard internațional pentru managementul calității, care asigură faptul că o companie își îndeplinește promisiunile făcute clienților și își îmbunătățește constant procesele.

Procesul nostru de lucru începe cu o conversație, urmată de o vizită la locație, continuă cu proiectarea și realizarea echipamentelor, și se termină cu livrarea și montajul. Fiecare pas este important, de aceea am stabilit 5 etape de desfășurare pentru a ne ușura munca, dar și pentru a face lucrurile cât mai clare pentru toți cei implicați.

Etapele sunt reprezentate de serviciile pe care le oferim:

  1. Consultanță
  2. Proiectare
  3. Fabricare
  4. Livrare și Montaj
  5. Punere în funcțiune și instructaj

 

 

Implementarea ISO 14001:2015, standardul internațional pentru managementul mediului, ajută companiile să reducă impactul asupra mediului și să respecte reglementările.

Misiunea principală ALWO este ca echipamentele pe care le producem să protejeze oamenii și mediul înconjurător de poluanții rezultați din activitățile industriale de producție, cu beneficii majore în eficientizarea proceselor din fabricile în care sunt montate. De peste 20 de ani, creăm soluții complete de exhaustare aliniate la standardele internaționale pentru mai bine de 10 sectoare industriale, contribuind astfel la protecția mediului și la reducerea impactului negativ al dezvoltării industriale.

 

 

În cele din urmă, certificarea ISO 45001:2018, standardul internațional pentru managementul sănătății și siguranței la locul de muncă, îmbunătățește sănătatea și siguranța angajaților și reduce riscurile legate de accidente de muncă și boli profesionale.

Echipamentele de ventilație potrivite și tehnologiile de filtrare a aerului utilizate în spatiile de lucru sunt esențiale în asigurarea condițiilor de puritate a aerului astfel încât îmbolnăvirile profesionale să fie evitate, iar procesul de producție să se desfășoare în condiții optime. Este știut că halele și clădirile industriale sunt surse de aer poluat, iar una dintre responsabilitățile angajatorului este să asigure protecția muncii prin utilizarea și întreținerea corectă a echipamentelor de filtrare și ventilație potrivite.

Stabilirea și menținerea condițiilor potrivite de temperatură, umiditate sau puritate a aerului se realizează cu ajutorul echipamentelor de ventilație potrivite. În funcție de dimensiunile incintei, dar și de activitatea care se desfășoară, precum și de numărul de angajați, instalațiile de ventilație necesare pot fi complexe și automatizate, astfel încât să permită menținerea condițiilor de ambianță prestabilite. Aerul din încăperi necesită tratarea, proces care poate include încălzirea, răcirea, umidificarea, dezumidificarea, filtrarea. Scopul de bază al unei instalații de ventilație industrială este să elimine mirosurile sau vaporii care pot apărea în urma procesului de producție și să aducă aerul la calitatea necesară pentru siguranță și sănătate.

 

 

ALWO, susține dezvoltarea industrială în condiții sustenabile

Toate aceste certificări deținute de ALWO, joacă un rol important în acreditarea companiei noastre și ne oferă un avantaj competitiv. Nu în ultimul rând, certifică aplicarea acestor standarde și în toate proiectele pe care le derulăm pentru clienții noștri.

ALWO produce sisteme și echipamente profesionale de ventilație și exhaustare de peste 20 de ani, sprijinind mediul industrial din România. Inovația și performanța ne caracterizează, iar numeroasele proiecte de succes sunt ceea ce ne reprezintă atunci când spunem că suntem lideri în domeniu. Puteți afla mai multe despre proiectele noastre aici.

Ne place transparența în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *