Alwo, grijă de sănătatea oamenilor și a mediului

De peste 20 de ani creăm soluții complete de exhaustare pentru că aerul curat este cu adevărat important. Mediul industrial este una dintre cele mai mari surse de poluare, iar misiunea noastră este să aducem pe piața românească și europeană echipamente performante, cu ajutorul cărora să se minimizeze consumul de energie, să crească productivitatea și, în același timp să avem grijă de sănătatea angajaților și să protejăm mediul înconjurător.

Proiectele și colaborările ALWO țintesc spre economisire, reducere a consumului, iar în acest sens inovăm permanent și producem echipamente personalizate, potrivite fiecărei afaceri, pentru beneficii maxime.

Reglementările legislative sunt în schimbare. Cu toții ne dorim absența îmbolnăvirilor cauzate de aerul poluat și siguranța în ceea ce privește sănătatea generațiilor viitoare.

 

 

În prezent, cele mai afectate orașe din țară sunt București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov, cu grade mari de expunere la particule PM2.5. Nu fac excepție nici zonele rurale, precum Sântana de Mureș sau Popricani (Iași), conform datelor AirVisual.

Ce înseamnă poluarea aerului pentru sănătate? Copiii și batrânii sunt cei mai afectați de poluarea cu PM 10 și PM 2,5. Copiii respiră o cantitate mai mare de aer până la vârsta de 8 ani, când plămânii lor sunt în formare, iar acest lucru duce la o expunere mai mare. Bătranii dezvoltă mai ușor probleme legate de sistemul respirator din cauza precarității sistemului imunitar. Respirând aer poluat, riscurile în ceea ce priveste sănătatea cresc semnificativ, mai ales pentru cei cu afecțiuni cardio-vasculare, pulmonare sau hepatice.

Un număr record de peste 6.000 de orașe din 117 țări ale lumii monitorizează în prezent calitatea aerului, printre care și București, Cluj-Napoca sau Brașov. Cu toate acestea, așa cum subliniază OMS, locuitorii lor încă mai respiră niveluri nesănătoase de particule fine, dioxid de azot și alți poluanți.

Planul de acțiune al UE „Aer curat pentru Europa” este în desfășurare și prevede reducerea poluării aerului cu peste 55% până în 2030.

 

 

La ALWO producem echipamente profesionale care deservesc numeroase industrii, printre care: automotive, industria lemnului, industria metalurgică, a reciclării, agricolă, chimică și farmaceutică, navală, textilă.

Cu tehnologii de ultimă generație, inginerii și proiectanții noștri creează echipamente de captare și filtrare a aerului poluat, echipamente de pregătire și finisaj suprafețe, ventilatoare centrifugale și echipamente de ventilație industrială, componente și consumabile de exhaustare și multe altele.

Acordăm o importanță deosebită comunicării și colaborării transparente. Fiecare client este ghidat și susținut de către consultanții ALWO. Ne dorim să venim în întâmpinarea fiecărei nevoi cu cele mai bune soluții și oferim servicii complete, totul începând cu un apel telefonic și continuând cu implicarea dedicată a echipei noastre, până la montaj, punerea în funcțiune și instructajul adecvat în utilizarea echipamentelor.

 

 

Ne place transparența în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *