Sisteme de exhaustare performante

Sistemele de exhaustare pentru industria reciclării asigură aspirația și filtrarea aerului încărcat cu praf, pulberi, particule sau gaze rezultate din procesul reciclării diverselor tipuri de materiale: plastic, lemn, sticlă, carton / hârtie sau ca urmare a diverselor prelucrări / operații specifice.

Captarea, aspirația și filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de producție.

Filtrele Tower

Filtrele Tower de la ALWO sunt soluția eficientă și convenabilă pentru captarea și reținerea particulelor fine existente în suspensie în incinta spațiilor interioare. Capacitatea de aspirație și reținere a pulberilor/fumului este una foarte ridicată, iar echipamentul poate fi utilizat pentru captarea aerului poluat direct de la sursă, cu ajutorul unor tubulaturi perforate.

Centralele de tratament aer model CTA

Centralele de tratament aer model CTA sunt unităţi de compensare a aerului cald, utilizând apa caldă ca agent termic. Sunt utilizate pentru încălzirea directă a aerului din încăperi, putând fi folosite în cadrul aplicaţiilor din diverse sectoare de activitate precum și pentru pregătirea și finisajul suprafețelor. Datorită posibilităţii de racordare la tubulatură, pot fi integrate în sistemele de încălzire sau pot fi utilizate individual. Construcțiile sunt modulare, executate din tablă zincată ambutisată. La cerere, acestea pot fi prevăzute cu izolație termică a panourilor sau cu baterii de răcire / încălzire.

Ciclofiltrele cu cartușe filtrante

Ciclofiltrele cu cartușe filtrante sunt executate dintr-o carcasă metalică în care sunt închise ermetic elementele de filtrare tip cartuș. Aerul încărcat cu particule intră în cuva inferioară, unde are loc o ciclonare datorită formei conice a acesteia. Pulberile se depun pe elementele filtrante, iar mai spoi sunt curățate cu ajutorul unui sistem Pulse Jet.

Benzi transportoare

În funcție de aplicație, benzile transportoare sunt proiectate cu bandă de cauciuc, bandă metalică, racleti sau cupe și se utilizează pentru o gamă variată de materiale. Utilajele dispun de funcții electrice și sunt ușor de controlat. Sistemele de transport sunt personalizate, în funcție de nevoile specifice.

Transportoare cu racleți tip REDLER

Transportoarele cu racleți tip REDLER sunt utilizate pentru deplasarea materialelor de dimensiuni mici, granulare sau în vrac, cum ar fi rumeguș, reziduuri, cereale, semințe. Echipamentele au acțiune continuă și utilizează racleți atașați de lanțuri. Avantajele acestor transportoare sunt multiple, unul dintre cele mai importante fiind că sunt durabile și ușor de folosit. De asemenea, asigură transportarea mărfurilor cu o temperatură ridicată și în condiții de lucru grele.

Transportoare elicoidale (șnecuri)

Șnecurile sunt transportoare elicoidale destinate transportului de material uscat sau umed, cu granulații / durități diferite. Șnecurile ALWO pot fi din oțel inoxidabil sau inox. Componentele transportorului pot fi personalizate, de aceea inginerii proiectanți ALWO asigură permanent cea mai bună legătură cu beneficiarii, oferind soluții care să răspundă nevoilor specifice. Legăturile continue, atât cu beneficiarii, cât și cu colegii din departamentele de execuție / producție sau montaj / punere în funcțiune, conduc la o permanentă îmbunătățire a produselor și serviciilor.

Echipamente performante și soluții complete pentru industria reciclării

Așadar, dacă activați în industria reciclării și aveți nevoie de soluții performante, aliniate la standardele de protecție a mediului și la standardele de calitate internaționale, ALWO vă oferă servicii complete.

Suntem transparenți în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *