Oferim servicii complete și personalizate de exhaustare de peste 20 de ani

Suntem bucuroși că avem noi ocazii să ne întâlnim cu reprezentanții industriei din România, în cadrul unor noi evenimente de amploare. Pentru noi reprezintă oportunități valoroase de a prezenta produse și soluții personalizate și de a interacționa cu clienți și colaboratori.

Oferim servicii complete și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu echipamente personalizate. Principiile ALWO au în prim plan protecția omului și a mediului înconjurător, cât și eficiența și siguranța operațională a utilajelor angrenate în fluxul de producție.

Dacă activați în industrie și vreți să implementați soluții de exhaustare aliniate standardelor internaționale, profitați de ocazia de-a interacționa cu consultanții ALWO!

Ne găsiți până duminică, 17 martie, la Romtherm 2024

În perioada 14 – 17 martie vă așteptăm cu entuziasm la standul nostru de la Romtherm, pentru a găsi soluții eficiente de exhaustare. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, consultanții ALWO sunt pregătiți să vă ofere echipamentele personalizate de care aveți nevoie. Ne găsiți până duminică, 17 martie, la Romexpo, în cadrul Pavilionului B2, la Standul 109.

Participăm la Metal Show & TIB 2024

În perioada 14 – 17 iunie vom reveni la Romexpo. Ne veți găsi la Metal Show & TIB, în Pavilionul B2, la Standul 37. Așadar, vă așteptăm să discutăm despre instalații profesionale de exhaustare produse în România. Indiferent de sectorul industrial în care activați, vă ajutăm cu soluții complete.

În cazul în care nu puteți participa, urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *