De mai bine de 20 de ani, studiem întreg procesul de filtrare și tot ce implică acesta. Astăzi oferim soluții moderne de filtrare, cu un mod de operare care maximizează randamentul și o durată de viață cât mai lungă. Deși suntem unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de filtrare și exhaustare, munca noastră în acest domeniu nu se oprește aici. Continuăm să inovăm și să îmbunătățim echipamentele pe care le producem cu tehnologii noi, create chiar de inginerii și cercetătorii noștri.

Printre tehnologiile ALWO se numără și cea care stă în spatele Filtrelor ALWO PULSE Jet. O schimbare nu neapărat evidentă cu ochiul liber, dar plănuită până la cel mai mic detaliu dovedește cât de mult pot fi îmbunătățite procesul de filtrare și durata de viață a echipamentelor dacă există echipe de oameni excelenți care lucrează constant la dezvoltarea unei singure componente.

Filtrele ALWO PULSE Jet sunt cele mai fiabile echipamente externe pentru reținerea pulberilor. Inovația, în acest caz, se află în capacitatea echipamentelor de a curăța materialele filtrante, în tipurile de materiale filtrante utilizate și în modul de colectare a particulelor filtrate. Astfel, aerul va părăsi sistemul la fel de curat precum cum a intrat: sigur pentru cei ce îl respiră.

FILTRE TOWER

Curățarea automată a unităților filtrante are loc în mod constant, în timpul procesului de filtrare a aerului. Sistemul de extracție asigură descărcarea unei cantități constante de pulberi. Astfel, filtrele sunt funcționale pentru mai mult timp, fără a fi necesară întreținerea periodică, ci doar înlocuirea acestora o dată la ceva timp. Durata de viață a elementelor depinde de mai mulți factori, cum ar fi presiunea în butelia de aer comprimat, umiditatea sau volumul ridicat de praf. În orice caz, orice problemă poate fi rezolvată, iar consultanții noștri sunt pregătiți în orice moment.

Filtre compacte cu scuturare Pulse Jet

Scopul utilizării de diverse materiale în componența filtrelor ALWO Pulse Jet este filtrarea particulelor, fie ele de dimensiuni mici sau mari. În funcție de industria deservită, temperatura aerului sau volumul de pulberi din aerul de filtrat, pot fi utilizate materiale precum polipropilenă, acril, poliester, teflon sau fibră de sticlă. În plus, materialele pot fi tratate cu mai multe tipuri de substanțe pentru îmbunătățirea performanței filtrului, în funcție de necesitate. Toate echipamentele ALWO pot fi adaptate nevoilor clienților.

Praful colectat pe suprafața materialului filtrant se depozitează în cele din urmă sub formă de crustă. Aceasta poate fi îndepărtată cu ușurință, cu ajutorul unui jet de aer comprimat injectat în elementul filtrant. Astfel, pulberile colectate pot cădea liber în cuva filtrului de unde vor fi eliminate printr-o ecluză dozatoare sau alte dispozitive închise etanș.

ALWO THERM este un producător român inovator și unul dintre cei importanți producători de echipamente profesionale și tehnologii de filtrare a aerului poluat din mediul industrial, echipamente și instalații pentru zona de finisaj suprafețe, soluții de transport pneumatic și mecanic, sisteme de ventilație și climatizare mediu industrial.

Lider de peste 20 ani în România, deservind 10 sectoare industriale importante, Alwo Therm produce echipamente industriale de filtrare, eficiente din punct de vedere tehnic, dar și funcționale. Echipamentele sunt proiectate la standarde europene de către propria echipă de ingineri, cu vastă expertiză în domeniu.

Misiunea principală a ALWO este de a proteja mediul înconjurător și resursele umane, prin diminuarea poluării industriale. În centrul politicii sale comerciale se află relația OM-NATURĂ, dar și eficientizarea proceselor de producție din fabricile românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *