Recent, Uniunea Europeană a lansat Pactul Verde european, un proiect foarte ambițios, care include Planul de acțiune pentru reducerea la zero a poluării.

Poluarea aerului, a apei și a solului are un impact negativ major în Europa, iar statisticile arată că în ultimii trei ani au murit sute de mii de oameni din cauza poluării. Calitatea aerului în majoritatea orașelor europene este încă sub nivelul de siguranță, iar mediul industrial este puternic vizat.

Pactul Verde european – obiectiv, poluare zero

Pactul Verde european este un plan alcătuit din mai multe programe, anunță Agenția Europeană de Mediu, într-un interviu cu Ian Marnane, Expert al AEM pentru mediu, sănătatea și bunăstare. Până în 2050, UE dorește să atingă nivelul zero de poluare.

Planul de acțiune este unul amplu, care cuprinde o multitudine de măsuri pentru numeroase planuri, iar prevenirea poluării este unul dintre obiectivele cheie ale acestuia. Rolul Agenției Europene de Mediu este „să monitorizeze în mod eficace progresele, ca să putem înțelege unde avansăm, unde sunt mai lente progresele și unde trebuie să mai învățam. AEM este responsabilă de pregătirea evaluării de monitorizare, prima evaluare fiind planificată pentru sfârșitul anului 2022, iar următoarea pentru 2024”, a spus Ian Marnane, expert pentru mediu, sănătate și bunăstare.

Și noi contribuim pentru a respira un aer curat

Deși contribuția noastră, a oamenilor, la o viață mai bună în ce privește poluarea pare infimă, știm că transformarea modului în care gândim siguranța și sănătatea noastră și a mediului înconjurător este un element cheie pentru succesul de care vom beneficia cu toții.

ALWO produce de peste 20 de ani sisteme de exhaustare și echipamente profesionale de filtrare a aerului poluat din mediul industrial. Inovăm și ne perfecționăm constant, iar produsele noastre sunt create să protejeze oamenii și mediul, în conformitate cu toate normele legislative naționale și europene. Mai mult decât atât, echipamentele fabricate de noi aduc beneficii majore în eficientizarea proceselor din fabricile cărora le sunt destinate.

Alwo, echipamente românești performante de filtrare și purificare a aerului

De-a lungul a două decenii am finalizat numeroase proiecte, am dobândit multe cunoștințe care ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să cream soluții inovative. În present, oferim servicii complete, la cele mai înalte standard, și deservim zece industrii. Producem echipamente profesionale și tehnologii de filtrare a aerului poluat, echipamente și instalații pentru zona de finisaj suprafețe, soluții de transport pneumatic și mecanic, sisteme de ventilație și climatizare în mediul industrial.

Suntem lideri în industrie și ne dorim să vă aducem produsele cu ajutorul cărora vom contribui cu toții la a avea mai puțină poluare și mai multă sănătate.

Ne place transparența în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *