Având aproape 20 de ani de experiență în prelucrarea tablei, a venit momentul să vă prezentăm toate serviciile pe care le oferim. Am lansat recent noul website dedicat serviciilor complementare ALWO, www.prelucrare-tabla.ro, de unde puteți să aflați toate informațiile necesare și să găsiți inspirație pentru viitoarele proiecte!

Când vine vorba despre prelucrarea unui material dur, precum tabla, este nevoie de echipamente de ultimă generație și oameni bine instruiți pentru a eficientiza toate procesele și a obține un rezultat conform așteptărilor clienților. La ALWO avem tot ce ne trebuie pentru a oferi servicii de prelucrare a tablei precum: debitare laser, îndoire Abkant, sudură, vopsire în câmp electrostatic, proiectare Autocad și SolidWorks și producție de panouri decorative.

Debitare laser

Cea mai performantă metodă de a decupa profile și forme geometrice în tablă de oțel, aluminiu sau inox este posibilă cu ajutorul echipamentelor Bystronic BySmart Fiber 3015 și Bystar 4020 3.5 kw. Deși putem debita laser tablă până la formatul standard de 4000 x 2000 mm, grosimea maximă a tablei diferă în funcție de materialul din care este compusă, de la oțel (20 mm), la oțel-inox (10 mm) sau aluminiu (8 mm).

Îndoire Abkant

Pentru acest proces folosim utilajele Bystronic 170 Tf x 3000 mm, Trumpf 170 Tf x 4000 mm și Yawi 300 Tf x 4000 mm. Putem realiza îndoiri la aproape orice cote, datorită diverselor matrițe și cuțite. Viteza de procesare a materialelor este ridicată, lucru care ne permite să avem flux constant și să realizăm cele mai specifice cerințe.

Sudură

Personalul nostru este pregătit pentru orice provocare, iar cu ajutorul unui robot Motoman EH80 realizăm lucrări de precizie la viteză sporită. Sudăm TIG/WIG și MIG/MAG, așadar satisfacem majoritatea nevoilor clienților. Toate proiectele noastre sunt supravegheate de către un coordonator calificat și garantăm 100% calitatea proceselor de sudare.

Panouri decorative

Indiferent dacă aveți deja o idee sau aveți nevoie de inspirație, vă putem ajuta oricând cu panouri decorative pentru grădină sau pentru placarea balcoanelor și a scărilor. Pe http://www.prelucrare-tabla.ro/#panouridecorative găsiți o mică parte dintre modelele disponibile în biblioteca noastră, dar și toate detaliile legate de modurile în care ne puteți contacta când aveți nevoie de informații suplimentare. Datorită experienței noastre, a echipamentelor ultraperformante și a personalului calificat, obținerea design-urilor personalizate ne este la îndemână.

Vopsire cu pulbere în câmp electrostatic

Particulele uscate de vopsea sunt aplicate cu ajutorul unui câmp electrostatic fără a utiliza materiale chimice periculoase. După aplicarea pulberii, piesele sunt introduse în cuptor, la temperaturi de 180-200°C, pentru a fi polimerizate. Dimensiunile cuptorului ALWO sunt 3000 x 7000 x 2500mm (l x L x h), așa că putem spune că opțiunile nu sunt deloc limitate.

Proiectare Autocad & SolidWorks

Utilizăm Autocad și SolidWorks pentru a simplifica fluxurile de proiectare și documentare. Astfel, aveți garanția că proiectele noastre sunt realizate de profesioniști, sunt optimizate și totodată creative. 

Vă așteptăm oricând pe www.prelucrare-tabla.ro! Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să ne transmiteți ideile dumneavoastră, scrieți-ne pe adresa de e-mail comercial@alwo.ro sau sunați-ne la 0756 137 333.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *