Echipamentele ALWO destinate industriei AUTOMOTIVE

Acestea facilitează protecția angajaților și a mediului precum și siguranța operațională a utilajelor angrenate în fluxul de producție.

Suntem unul dintre cei mai importanți producători de echipamente profesionale și tehnologii de filtrare a aerului poluat din mediul industrial, echipamente și instalații pentru zona de finisaj suprafețe, sisteme de ventilație și climatizare în mediul industrial.

De 20 ani, echipa de ingineri și proiectanți ALWO oferă consultanță, proiectare, instalare și instruire, implementând soluții optime și eficiente, atât din punct de vedere tehnologic, cât și al ușurinței în exploatare.

Profesionalismul inginerilor ALWO a condus întreagă companie către dezvoltarea unei divizii de echipamente verzi care pun în centru conceptul Om – Natură.

 

La nivel mondial, reglementările în ce privește protecția mediului sunt din ce în ce mai stricte. Specialiștii ALWO dezvoltă proiecte și crează produse în conformitate cu normele și reglementările impuse de Uniunea Europeană.

Soluțiile de exhaustare ALWO sunt soluții complete

Sistemele de exhaustare pentru producția de automobile și componente pentru acestea, asigură aspirația și filtrarea aerului încărcat cu praf, pulberi și particule rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrări de materiale precum lemn, plastic, CFRP (carbon), GFRP, textile și metale.

Captarea, Aspirația și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de producție.

ALWO oferă soluții personalizate pentru aceste aplicații precum și pentru zona de finisaj a componentelor fabricate sau de transport mecanizat de materiale sau produse finite în acest domeniu.

 

 

Exemple de sisteme de exhaustare destinate industriei automotive:

Filtre cu descărcare automată

Filtrele ALWO cu scuturare mecanică tip SFM sunt echipamente externe pentru reținerea pulberilor, fiind utilizate pe o gamă largă de aplicații, cu diferite tipuri de materiale filtrante. Sunt ideale pentru un număr mare de utilaje generatoare de cantități ridicate pulberi cu diferite caracteristici și tipuri.

Similare cu filtrele Alwo Pulse-Jet, se pretează pentru aceleași tipuri de aplicații și pot funcționa în presiune cât și în depresiune. Sunt destinate utilizatorilor ce permit pauze în exploatarea echipamentului. Sistemul de colectare și extracție ale pulberilor poate varia în funcție de aplicație sau cerința utilizatorului.

Sistemul automat de extracție asigură o cantitate constantă de descărcare a pulberilor reținute și o presiune constantă în interiorul filtrului, descărcarea având loc în timpul funcționarii.

Filtre cu colectare în saci polietilenă FS

Gama de exhaustoare locale model ALWO FS a fost concepută ca o alternativă la clasicele exhaustoare locale, acesta având avantajul de a regenera sacii cu ajutorul motovibratorului. Sacii colectori sunt montaţi pe exhaustor cu ajutorul colierelor cu prindere rapidă. Materialul filtrant neţesut Antistatic 350 g/mp asigură un randament de peste 98%.

Acest echipament este conceput pentru montaj în interiorul atelierului ceea ce asigură păstrarea căldurii pe perioada temperaturilor scăzute.

Bancuri aspirante BAF

Bancurile aspirante pentru şlefuit cu filtre încorporate şi scuturare automată cu aer comprimat sunt destinate aspiraţiei şi colectării prafului. Sunt complet echipate de lucru având tablou electric de pornire, ventilator şi secvenţiator reglabil pentru regenerarea cartuşelor. Tensiunea de alimentare este de 380V/50Hz, iar presiunea aerului comprimat necesar este între 3 şi 5 bar.

Filtru mobil ECO SMOKE

Filtru compact mobil construit din panouri de tablă zincată ambutisată este conceput pentru filtrarea fumului rezultat ca urmare a operaţiilor de sudură sau debitare cu plasmă. Prezintă avantajul ca poate fi amplasat în interiorul halei, lângă zona destinată sudurii, fiind o unitate mobilă. Unitatea este prevăzută cu ventilator încorporat, cartuşe filtrante destinate reţinerii pulberilor, sistem de regenerare a filtrelor cu jet de aer comprimat. Colectarea pulberilor se realizează într-un sertar metalic uşor de manipulat, amplasat în partea inferioară a filtrului. Unitatea de filtrare este prevăzută cu braţe aspirante articulate, cu diametrul de 150mm.

ALWO oferă o gama largă de produse destinate industriei automotive.  Cream, inovam si personalizam echipamente performante  care facilitează protecția angajaților și a mediului, precum și siguranța operațională a utilajelor angrenate în fluxul de producție.

Suntem transparenți în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *