De peste 20 de ani dezvoltăm soluții profesionale de exhaustare

Cu o experiență de peste 20 de ani în dezoltarea de soluții profesionale de exhaustare, ALWO oferă o gamă variată de produse și soluții personalizate destinate pregătirii și finisajului suprafețelor. Având în vedere importanța unei ventilații adecvate în aceste procese, echipamentele noastre asigură eliminarea eficientă a vaporilor și a particulelor nocive din aerul de lucru, contribuind la un mediu de lucru sigur și sănătos. Au aplicații în numeroase industrii, precum automotive, industria lemnului, metalurgie sau industria navală.

Fronturi aspirante cu filtre uscate V

Cu un principiu de funcționare foarte simplu, fronturile aspirante ALWO V cu filtre uscate sunt construcții modulare solide care filtrează aerul de particulele de vopsea în două etape. Inițial, filtrul labirint Andreae reține particulele mari de lac și vopsea, iar mai apoi filtrul paint-stop fabricat din fibră de sticlă reține particulele fine.

Fronturi aspirante cu perdea de apă W

Fronturile aspirante cu perdea de apă facilitează procesul de recoltare a pigmenților solizi din vopsea prin utilizarea unui ventilator montat pe acoperișul sau în lateralul cabinei. Perdeaua de apă reține pigmenții solizi din vopsea, iar apoi sunt necesare trei spălări cu apă și o filtrare uscată pentru a-i reține în suspensie. Pigmenții solizi sunt depozitați într-un vas de recoltare, iar pompa submersibilă ajută la formarea perdelelor de apă și la circulația apei.

Generatoare de aer cald

Generatoarele de aer cald funcționează cu gaz sau motorină și au un singur rol: să încălzească aerul din încăperi. Pot fi integrate în sisteme de încălzire sau pot fi utilizate individual, ceea ce le face ideale pentru orice locație. Modelul de generator potrivit se alege în funcție de debitul de aer sau de capacitatea sa termică.

Incinte presurizate vopsitorii


Incintele presurizate de filtrare pentru vopsitorii sunt instalații care creează spațiul optim necesar pulverizării și uscării suprafețelor și oferă posibilitatea controlului presiunii și al temperaturii. Producem atât incinte cu perdea de apă, cât și cu filtrare uscată, adaptate nevoilor specifice.

Bancuri aspirante pentru șlefuire

Bancurile aspirante pentru şlefuit sunt create pentru a facilita procesul de șlefuire și a-l proteja pe operator de particulele dăunătoare. Producem bancuri aspirante cu evacuare externa BA și bancuri aspirante cu cartușe filtrante BAF.

Centrale tratament aer


Centralele de tratament aer model CTA sunt unităţi de compensare a aerului cald, utilizând ca și agent termic apa caldă. Aceste unități sunt utilizate pentru încălzirea directă a aerului din încăperi, putând fi folosite în cadrul aplicaţiilor din diverse sectoare de activitate. Datorită posibilităţii de racordare la tubulatură pot fi integrate în sistemele de încălzire sau pot fi utilizate individual. Construcțiile sunt modulare, executate din tablă zincată ambutisată. La cerere, acestea pot fi prevăzute cu izolație termică a panourilor sau cu baterii de răcire/ încălzire.

Conveioare cu lanț tip carousel


Conveioarele cu lanț tip carousel pot fi utilizate ca linii de asamblare, de distribuție, de finisaj sau în multe alte scopuri. Echipamente precum utilajele de transport și de ridicat, cum sunt stivuitoarele sau transpaletele, pot fi înlocuite cu un astfel de conveior, eliminând costul de achiziție ridicat, reducând numărul de angajați și îmbunătățind fluxul tehnologic.

Vă suntem alături la fiecare pas

Specialiștii noștri vă sunt alături la fiecare pas din proces, oferindu-vă și instruire după instalare și punere în funcțiune. Așadar, nu ezitați să ne contactați dacă afacerea dumneavoastră necesită fronturi aspirante, linii complexe de finisaj, incinte presurizate pentru vopsitorii, centrale de tratament aer sau alte utilaje și echipamente pentru pregătirea și finisarea suprafețelor.

Ne place transparența în ceea ce privește munca pe care o depunem. Urmăriți-ne pe Linkedin sau Facebook, unde venim constant cu noutăți, vorbim despre produse și proiecte și oferim informații legate de sistemele de exhaustare pe care le producem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *